Seminar ANP Pers Support
Dat is een interessante titel van een seminar vind je niet. Ik ga er dan ook naar toe. We kregen bij Tulip Computers namelijk een uitnodiging van ANP Pers Support voor dit seminar op 28 november a.s. ANP kondigt het seminar zo aan in hun folder:

“De duim omhoog of omlaag, burgers zien internet meer en meer als een arena waar ze reputaties kunnen maken of breken. Over thema’s, hobby’s en hypes geven ze hun ongezouten oordeel. De gevolgen zijn soms verstrekkend, ook voor (gerespecteerde)bedrijven, organisaties en andere autoriteiten.”

Poll
De deelnemers kunnen een korte poll invullen. Ik heb dat net gedaan. De vragen gingen over of je bekend met webloggen en hoe je de importantie daarvan inschat.

De sprekers
– Remco Plettenberg, Consultant bij PR-Adviesbureau Porter Novelli (weblog Buzzmarketing)
– Frank Janssen, weblog Frankwatching.com
– Jort Possel, weblog Accenture
– Ronald van der Aart, UPC

Het programma
– Remco Plettenberg, consultant bij Porter Novelli, gaat in op de antwoorden van de poll in zijn presentatie. Hij deed eerder dit jaar uitgebreid onderzoek naar ’blogging’ en de wijze waarop bedrijven daar mee omgaan. De middag geeft verder tips hoe u van de (blog)nood een deugd kunt maken.
– Frank Janssen (Frankwatching) en Jort Possel (Accenture) gaan hun ervaringen delen.
– Ronald van der Aart (UPC) vertelt hoe zijn team dagelijks weblogs afspeurt om verkeerde beeldvorming direct te corrigeren.

Indien toegestaan zal ik verslag doen van dit korte seminar.