Video opnames
Gisteren ben ik bezig geweest met het maken van video-opnames bij NewLevel.nl. NewLevel is ons dochterbedrijf. Ik heb dat opgezet en ben daar tot 3 jaar geleden directeur geweest. Dus dat voelt nog steeds als mijn kindje smile_regular

Video op een weblog als kennismaking
Die video’s gaan gebruikt worden voor de nieuwe website van het bedrijf. En natuurlijk heb ik ze al even op de weblog van NewLevel gezet. Natuurlijk zijn die streams vanuit YouTube niet de High Definition kwaliteit zoals ik de video hier lokaal heb staan, maar het is denk ik voor mensen die de NewLevel Blog bezoeken of voor aanstaande cursisten zeker interessant. Je kunt je dan oriënteren en je krijgt wat meer gevoel bij een bedrijf, nou nee, liever de mensen die daar werken. Want zeg nu zelf. Als je voor het eerst ergens op cursus gaat ben je misschien wel gespannen. Wil je meer weten. Van wie je training krijgt enzo. En daarvoor zijn korte video’s perfect vind ik. Je ziet mensen, het gebouw, de omgeving en je kunt je een beeld vormen. Ja, misschien voel je je er al wel een beetje thuis voordat je er naar toe gaat. Je zou de link naar zo’n video natuurlijk ook naar aanstaande klanten en cursisten toe kunnen sturen ter voorbereiding.
Of je zou al een stukje van de cursus op kunnen nemen en de link beschikbaar kunnen stellen.

De video’s
Ik zie in ieder geval vele mogelijkheden van videobloggen. Maar goed, ik dwaal af, moest dit (ook) even kwijt. Hier het lijstje van de video’s van 2 trainers, een opleidingsadviseur en een korte impressie.

Flow
Het was weer heerlijk om dingen te doen die je nog niet vaak gedaan hebt. Flow, flow, flow. En de video’s zijn al weer door 100 mensen bekeken…..wow!

En wat vind jij ervan?
Trouwens: wat vind jij van die videootjes? “Istiets”?