Meer dan 400 oefeningen en theorie
De edu-content wiki begint al aardig te groeien. Ik schat dat er nu zo’n kleine 400 links voor oefeningen in Franse grammatica in staan en een handvol opdrachten voor Kunst en Cultuur. Wat is er toch veel mooi materiaal al gemaakt als je goed zoekt. De laatste online oefeningen die ik vond waren zelfs met muziek van Franse chansons en een bijbehorende video. De leerlingen dienen de juiste woorden in te vullen die ze horen. In dit geval ging het om de Présent. Veel van die oefeningen zijn zelfcorrigerend en dus prima door leerlingen in eigen tempo te doen.

Webfeeds
Vandaag heb ik een extensie voor webfeeds geïnstalleerd. Nu wordt er dus van elke pagina een RSS en Atom feed gemaakt. Wel handig als je bij wil houden welke oefeningen in leerjaar 1 toegevoegd zijn.
Op een aparte webfeeds pagina houd ik de webfeeds bij, zodat je een overzicht hebt van alle webfeeds en je er niet speciaal een accountje voor aan hoeft te maken om de webfeed te zien.

Inhoudsopgave
Hieronder zie je de inhoudsopgave van de edu-content wiki. Gebruik de content naar believe of vul de wiki aan als je wilt.