miel%20van%20opstal.JPG

Wat denk je? Ik heb vandaag van Miel van Opstal, enthusiast evangelist bij Microsoft,  Windows Vista gekregen, inclusief Office 2007 op een Sony Vaio SZ3VWP/X! Hij kwam hem vandaag op onze stand op de CeBIT afgeven.
Ik wist al enkele weken dat Miel een paar bloggers gelukkig mocht maken en dat ik er een van zou zijn. Dus, je weet het vanaf nu. Ik heb een systeem in ‘bruikleen’ gekregen van Microsoft met Windows Vista. Bepaal zelf wat je daarvan vindt. Het zal mij er niet van weerhouden om mijn onafhankelijkheid vast te houden. Als iets niet werkt zal ik dat hier melden. En als het wel mooi werkt, hoor je het ook.
Moet ik iets doen voor deze geste van Microsoft? Nee hoor niets. Ja ik krijg wel af en toe een mailtje van Miel met de vraag hoe het allemaal bevalt en of er op- en aanmerkingen zijn. Moest ik papieren o.i.d ondertekenen? Nee. Geen enkele.
Evengoed ben ik natuurlijk wel gewoon blij met dit apparaat en met Vista. Een mooie gelegenheid om het eens te testen. Ik zal het notebook installeren zoals mijn desktop, dus met allerlei handige tooltjes en met Firefox (ahum).
Trouwens je kunt op de weblog van Miel in deze posting precies lezen wat zijn of liever Microsoft’s bedoeling is met dit project en wat er allemaal op het systeem is geinstalleerd. Veel daarvan is nieuw voor me, dus dat zal ik zeker testen, maar ik voel me op geen enkele manier verplicht wat dan ook te schrijven over of voor Microsoft of zijn producten. En ik zal gewoon mijn eigen PaceBlade blijven gebruiken voor presentaties en dergelijke 😉

Oh en hier is de postig van Miel op zijn persoonlijke blog.