del.icio.us lijstjes
Fred stoort zich aan mijn postings met del.icio.us links. Dat zijn dus artikelen e.d. die ik opgeslagen heb in mijn online del.icio.us archief. Die worden dan automatisch hier in mijn blog neergezet. Ikzelf vind dat soort berichten juist wel handig, omdat ik dan kan zien waar iemand mee bezig is. Even snel scannen en als het interessant is door klikken. Maar je zou natuurlijk ook gewoon de webfeed van del.icio.us kunnen nemen en die lezen. Ja dat doe ik bij sommige mensen ook wel. Eigenlijk maakt het mij niet zoveel uit of die postings met links ertussen staan. Ik hoef ze niet te lezen, ik MAG het.

Linken naar elkaar
Overigens wordt op de blog Knowlegde Cafe ook een heerlijke discussie gevoerd met de veelzeggende titel: How blogging doesn’t matter. Dat gaat over het linken naar elkaar zonder iets toe te voegen. Dit naar aanleiding van mijn posting met alleen maar een plaatje over bloggen. Past natuurlijk ook bij de discussie over dit soort lijstjes.

Wat vind jij
Wat vind jij van die postings met die links hier op mijn blog en dus in je webfeed? Storen ze je? Moeten ze weg? Of juist niet? Laat het me weten.