Tja, je hebt kaf en koren?.. Marjolein Hoekstra schreef een hele goede posting over RSSonate. Zij is naar aanleiding van RSSonate BlogBridge Expert geworden op het gebied van RSS. Niet zo verwonderlijk. Ze doet heel veel goede dingen met RSS. Je kunt RSSonate (gebaseerd op Grazr) bij haar in de kantlijn zien werken. Een OPML reader dus. Mooi werk. Veel tijd aan besteed en goed over nagedacht. Ik vind dat machtig mooi, omdat dat innovatie is.
Maar wat zie je dan? Is er ineens iemand die haar bericht voor het grootste gedeelte zomaar over schrijft. Nou ja, niet zo maar natuurlijk. Zal wel een reden voor zijn geweest. Lees de posting van Andrew Barrow maar eens. En kijk wat je er van vindt.
Marjolein was naar aanleiding daarvan natuurlijk stevig van de kaart. En schreef een open brief op haar blog. Persoonlijk had ik er gewoon over geblogd dan een open brief aan Andrew, maar dat is persoonlijke voorkeur. En ok, ik weet ook wel dat je tegen plagiaat niet veel doet, alhoewel Jonathan van Plagiarismtoday  op de blog van Marjolein in een reactie kennelijk wel mogelijkheden ziet. Maar ik vind in ieder geval dat dit niet kan. Wat vind jij?

Ok, swithing into english for Jonathan and Andrew:
? Please Andrew, could you tell us what the reason is for this action? Perhaps there are reasons which I do not know.
? Hi Jonathan, could you tell us a bit more about what you do in such cases?

Technorati tags: