Anke Huiskes is bezig met een mooi onderzoek wat ik van harte aanbeveel. Met name natuurlijk omdat het gaat om een onderzoek naar corporate weblogs. Daar is nog weinig of geen onderzoek naar gedaan in Nederland. Tenminste dat ik weet. Dus als je een mening hebt over corporate weblogs wil ik je vragen de lijst even in te vullen. De resultaten zullen half januari bekend zijn en die zullen dan hier ook te vinden zijn.
Hieronder vind je de uitnodiging van Anke zelf.

Beste lezer,

Mijn naam is Anke Huiskes, studente Toegepaste Communicatiewetenschap aan de Universiteit Twente. Om mijn bachelor af te ronden heb ik onderzoek uitgevoerd naar de invloed van een corporate weblog op de corporate reputatie.

Een corporate weblog is: “een officieel, aan een specifiek bedrijf verbonden weblog. Een bedrijf kan meerdere corporate blogs lanceren, geschreven door verschillende werknemers over verschillende specifieke onderwerpen. Deze blogs kunnen zowel intern als extern zijn en dienen daarbij vooral als communicatie- en marketingkanaal. De inhoud van de blog betreft informatie over (onderdelen van) de core business van het bedrijf, geschreven met een persoonlijk tintje.”  Om meer inzicht te krijgen hoe en waarop mensen corporate weblogs beoordelen en in hoeverre dit invloed heeft op de reputatie van het bedrijf, wil ik u vragen onderstaande vragenlijst in te vullen. Dit zal ongeveer 5 minuten in beslag nemen.

Naar de vragenlijst.