Er is wat ‘afgesnapt’ dit weekend lees ik net. Lees Pierre’s posting: Please NO SNAP, en vooral ook de reacties daaronder en Willem’s bericht: Snap jij de boodschap? en ook die reacties zijn relevant.

Waar gaat het om?
Er is een min of meer handig feature dat je laat zien wat er onder een link verborgen zit. Zoiets dat als je over de link hee gaat je de verwijzing van die link naar waar hij naar toe gaat ziet. Maar dan nu in de vorm van een plaatje. Je ziet dus de site die onder die link zit.
Kennelijk zijn er nu mensen die er zich aan storen. Fred gaf al eens aan zich aan mijn gesnap te storen. Maar hij was de enige tot nu toe die reageerde op deze posting. Maar kennelijk zijn er dus meer mensen die er iets van vinden. Op de posting van Pierre zie ik trouwens maar 1 reactie van iemand die zegt het wel handig te vinden.

Daarom nogmaals mijn vraag: wat vinden jullie van snap? Dus van de mogelijkheid dat je als je met je muis over een link gaat je dan het plaatje van die andere site ziet?

Vind je het wel iets? Laat het ook horen
Laat gerust ook horen als je het wel handig vindt. Anders ga ik er dus vanuit dat veel mensen het niks vinden en gaat het spulletje er weer af (alhoewel ik het zelf wel handig vindt, maar dat heeft voor mijn eigen weblog natuurlijk geen zin ­čśë )
Laat me je mening weten.