Wow! Vanavond was de weblog van Marusjka Lestrade bij Omroep Brabant, lijsttrekker van D66 Noord Brabant in het journaal van Omroep Brabant. In mijn vrije uurtjes ’s avonds heb ik haar de kneepjes van het bloggen uitgelegd en de weblog mee helpen opzetten. We hebben zelfs video’s in YouTube staan en op de weblog. Deze uitzending is het eerste succes met deze weblog. Ik glim van trots. En Marusjka natuurlijk niet minder.
Ik schreef al eerder dat alle lijsttrekkers een weblog hebben gekregen van Omroep Brabant. En nu is die waaraan ik mee knutsel het meest actief bevonden. Eens kijken of we die prijs binnen kunnen slepen. Marusjka zet hem op!
Ik heb Marusjka gisteravond ook een Netvibes account gegeven zodat ze makkelijk al die feeds van andere weblogs kan bijhouden. En zojuist heb ik de weblog aangemeld bij Technorati. Overigens heeft ze ook een eigen weblog op: www.marusjkalestrade.nl
Wow zojuist krijg ik te horen dat we het filmpje van het journaal item ook in YouTube mogen zetten! Dit naar aanleiding van mijn vraag daarover aan Omroep Brabant. Kijk die snappen het!