12 mei is hij begonnen met bloggen. Wie? Nou Jan Dijkgraaf. Zijn weblog heet Bloghoofd D. Hij is hoofdredacteur van Management Team zo lees in de nieuwsbrief van MT. En die eerste posting op 12 mei hakt er al meteen in. Meneer maakt gelijk zijn salaris bekend bij zijn vorige werkgever. Hij doet natuurlijk omdat in de volgende MT er een onderzoek gepubliceerd zal worden over salarissen
Ik zie trouwens dat het een TypePad blog is, dus net zoals die van mij. Ook met reacties, maar zonder trackback mogelijkheid. Kan ik hem dus ook niet laten weten dat ik nu over hem schrijf. Anders had ik natuurlijk die trackback-url hier onder mijn posting gezet waardoor hij automatisch een seintje zou krijgen. Maar goed. Misschien ziet hij het wel met een van de vele monitoring tools.
Jan heeft ook keurig een RSS feed en de reacties worden keurig in de rechterkolom zichtbaar gemaakt.
Nou Jan welkom in de blogosphere. Mooi dat je als hoofdredacteur dit doet. En je toonzetting doet vermoeden dat je de discussie wilt aanzwengelen. Nu nog even ergens een mooi profieletje neerzetten, want wat ik hier vind is niet allemaal koek en ei geloof ik. Of staat dat al ergens?

Technorati tags: , ,