Ik zit nu op de bovenverdieping van onze stand. En heb nu even de gelegenheid om te bloggen. Zometeen zal ik ook de eerste foto’s uploaden. De reis gisteren is prima verlopen. Ongeveer 4 uur onderweg geweest. Daarna met Erik van Roekel van Marketingfacts.nl lekker wezen eten midden in Hannover tegenover de Staatsopera. Mooie menukaart en aardige bediening. Natuurlijk hebben gesproken over bloggen en over Tulip en haar bedrijven. Erik was er net een paar dagen eerder nl. achter gekomen dat Conceptronic een merk is van Tulip ­čśë Hij en zijn collega ware op zoek naar een storage oplossing en kwamen toen Conceptronics tegen. De college van Erik viel direct voor het design van de Conceptronic producten.

Vanochtend hebben we uitleg gekregen van Rene Vlak, directeur van PaceBlade. Hij vertelde vol enthousiasme en trots waar PaceBlade mee bezig is. Heel interessant om te horen dat piloten met de tablet pc van PaceBlade werken in hun paperless cockpit. Daarnaast vertelde hij dat momenteel een aantal mensen van de duitse spoorwegen met een easybook rondlopen waarmee ze mensen van informatie kunnen voorzien over reistijden etc.
Erik was echt geinteresseerd en ook de rondleiding van Kjeld Beijer langs de Conceptronic producten was aan hem wel besteed.
Ik moet zeggen de stand is heel bijzonder. Open, licht, hip en een juweeltje vergeleken bij de recht-toe-rechtaan stands die ik hier om mee zie.
Er is veel belangstelling voor PaceBlade en Conceptronic merk ik. Dat komt mede door de opstelling van de tablet pc’s. Mensen mogen ze aanraken, er mee spelen. Ze staan nl. opgesteld langs het gangpad en bij de loungebanken. Mooi!
Zo nu even naar de Commodore stand want daar staan spectaculaire dingen te gebeuren.
Foto’s staan in mijn map CeBIT 2007.