Chip conleyChip Conley is volgende week in nederland. 21 april spreekt hij op het congres van de Imagineering Academie en 20 april is hij te gast bij HSMAI, waar een lezing wordt georganiseerd samen met European Center for Experience Economy.

“Onderscheidend vermogen doorslaggevend in business
In een wereld waarin productkwaliteit als vanzelfsprekend wordt verondersteld, wordt het onderscheidend vermogen op basis van "creatieve productinnovatie" én "gastvrijheidbeleving" steeds relevanter in het keuzeproces van de consument. Een combinatie van deze twee factoren, zoals toegepast door Chip Conley, lijkt dan ook een ‘succesformule’ voor de toekomst.

Innovatief ondernemen: "The Rebel Rules"
Chip Conley, door velen aangeduid als ‘Hospitality Wonderboy’, is niet alleen één van Amerika’s meest succesvolle ondernemers in de gastvrijheidindustrie, maar ook auteur van de business bestseller "The Rebel Rules; Daring to be yourself in business". Conley geldt dan ook als een inspirerend voorbeeld voor alle geïnteresseerden in het effect en de mogelijkheden van innovatief ondernemen binnen de hedendaagse ‘beleveniseconomie’.

Leiderschap op het programma
Tijdens dit unieke ochtendprogramma gaat Conley uitgebreid in op het ‘hoe & waarom’ achter het succes van zijn ‘Joie de Vivre’ hotelonderneming en de leiderschapskwaliteiten die zo kenmerkend zijn voor vergelijkbare Rebels als Sir Richard Branson van ‘Virgin’.”

Ik verheug me er al op om deze man die Experience echt heeft toegepast aan het woord te horen. Ik zal er op deze plek zeker op terug komen.

Tags: ,