Anneke Langenhuijsen schreef me het volgende:

“Je naam is de laatste weken al een aantal keren gevallen. Op 31 maart was ik namelijk ook aanwezig op het “KLAAR OM TE WENDEN”-event in Maarssen en sindsdien lees ik regelmatig je weblogs. Die overigens enorm inspirerend werken! Zoals zovelen die op 31 maart aanwezig waren, ben ook ik ‘gewonden’.
Of liever… overstag gegaan.

Ik lees in je introductie dat je ge├»nteresseerd bent in het samenbrengen van van ideeen, mensen en gelegenheden voor een win-win-situatie. Welnu, naast mijn bestuursfunctie bij het Orion College heb ik nog andere werkzaamheden. “2B Kind” en “2B Open” zijn mijn twee jongste initiatieven.

2B Kind is een centrum dat gericht is op bewustwording van lichaam en geest door middel van yoga en meditatie. Mijn hoofddoelgroep? Kinderen. Mensen kunnen immers niet vroeg genoeg beginnen met “bewust worden” / “bewust zijn”. ­čśë Binnenkort zal daar een extra doelgroep bijkomen, namelijk bedrijven. Hoeveel bedrijven zijn er niet waar het personeel behoefte heeft aan een moment van ontladen en opladen?

Mijn tweede initiatief, 2B Open, is gericht op effectieve en efficiente communicatie (web en print). Openheid van zaken is een belangrijk goed voor me. Transparantie, duidelijkheid. Openheid komt ook terug in mijn opvattingen over open source en open standaarden. Mijn intentie is om de werkzaamheden binnen 2B Open te koppelen aan duurzaamheid, bewustzijn, groei… Hoe? het plaatje is er al, de woorden volgen binnenkort.

Mocht je ge├»nteresseerd zijn in wat ik te bieden heb – of mocht je suggesties, tips of trucs hebben-, schroom dan niet om contact met me op te nemen. Succes met al je mooie initiatieven!

Hartelijke groeten,

Anneke Langenhuijsen”

Mooie initiatieven van Anneke die passen in de voorbeelden van de Wending. Binnenkort zal Anneke wellicht meer hier op deze weblog gaan schrijven over haar wending. Ik heb haar dit platform daarvoor aangeboden.

Technorati tags: