Select Page

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. Harry van der Velde

  Ha, mooi gebaar. Maar wel een goedkoop bedankje. Kan ik daar ook van leven?
  Het onderwerp is actueel en leeft ook bij mij. Ik volg al jaren het grote geld op die manier. 😉 Ik hoef het verder niet, bezit is zorg en ik heb dan toch liever vrijheid. De wending is van geven en (liefts iets meer (nemen) naar geven en krijgen. Dat benoemte Annedien Hoen effectief. Maar zoals je ook al voelt, staat daarmee de pindakaas nog niet op tafel. OF ken je iemand die jou wel een pot pindakaas wil geven? En zo ja, waarom dan juist aan jou?

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Ha Harry, ja die pot pindakaas blijf me bezig houden 😉
  Nee die krijg ik zomaar niet. Maar misschien krijg ik wel iets van waarde waardoor ik dat kan (in)ruilen tegen een pot pindakaas?

  Antwoord
 3. Harry van der Velde

  OK, wat heb je te bieden voor mijn pot pindakaas? Of zal ik heb gewoon GEVEN en KRIJG ik wel weer eens wat terug. (van wie, wanneer, waarom?)
  NEMEN en KOPEN zijn mogelijk primitievere vormen van handel. Maar ook een GEEF-ecomie (Geef-o-nomie, Gevonomie) zal onderworpen zijn aan de wet van oorzaak en gevolg…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This