Select Page

Uitgenodigd bij Chris Anderson

Uitgenodigd bij Chris Anderson

Ha dat is mooi! Ik ben uitgenodigd (als pers) op het Marketing3 congres op 29 november a.s. Prachtig! Kan ik Chris Anderson‘s (hoofdredacteur Wired) uitleg over The Long Tail horen. Dit is de introductietekst van het congres over zijn presentatie over The Long Tail en die maakt meteen duidelijk waar het om gaat:

“De gangbare 80-20 regel gaat tegenwoordig niet altijd meer op. U kunt online met specifieke niche producten een flinke omzetstijging bewerkstelligen. De Long Tail verklaart hoe markten drastisch veranderen als er geen beperkingen (meer) zijn in de hoeveelheid informatie die beschikbaar is. Voorheen gingen bijna alle marketing- en salesactiviteiten uit naar producten die voor een groot publiek interessant zijn zoals beststellers, muziekhits en bioscoopkrakers. Door digitale ontwikkelingen worden allerlei producten met een veel kleinere afzetmarkt winstgevend.”

Hieronder heb ik de video staan van de introductie van the Long Tail destijds.

Link naar de video.

Dat wordt weer een interessante dag, want ‘s middag ga ik dan naar de presentatie van Wim Veen. Ik schreef al eerder over de homo zappiens.
En dinsdag naar het ANP voor een presentatie: “Weblogs: Uitdaging voor Corporate Nederland?”.
Kortom: dat wordt een interessant weekje.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. Huub Koch

  War ben je toch weer een bofkont! 😉

  Antwoord
 2. Erno Hannink

  Nou ja bofkont? Het is gewoon hard werken om herkend en erkend te worden en daardoor een dergelijke uitnodiging te krijgen. Dus complimenten Hans.

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  @huub en erno, bedankt voor complimenten. Ja hard werken. Stug volhouden. Dat is wat het is. Gaat niet altijd over rozen.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This