Select Page

Trends voor 2009: Hilde Roothart over Mood09

Matthijs van den Broek van MarketingFacts interviewde Hilde Roothart van Trendslator over Mood09, het boek dat ze in januari publiceert. We horen haar vertellen over de trends zoals zij die ziet. En ik moet zeggen, veel van wat ze zegt zie en voel ik om me heen. Haar visie spreekt me aan en daarom zet ik het interview hier neer. Dus als je even wat tijd over hebt, dan is dit zeker de moeite waard.
Kernwoorden: groene denken, elkaar opvoeden, aandacht, dialoog, open(baar) maken, afstemmen, elkaar controleren en inspireren, terug naar de bron, terug de natuur in, terug naar de essentie, puur, user generated content, crowdsourcing, nieuwe relatie met klant, anders kijken naar zaken, nieuw kapitalisme met menselijk gezicht, maatschappelijk belang, toekomst planeet, internet voor burgerjournalistiek, internet is communicatiekanaal geen verkoopkanaal


Interview Hilde Roothart (Trendslator) from mfredactie on Vimeo.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This