Select Page

Qumana: blogtool

Ik lees net bij Ton Zijlstra over de nieuwe features van Qumana en hoe hij met deze blogtool werkt. Vooral het drag en drop principe van allerlei bronnen naar de blogtool en de mogelijkheid om Technorati tags met 1 klik aan te kunnen maken lijken me handig. De tool is gratis dus ik heb het meteen maar eens gedownload van de Qumana site. Eens kijken hoe het werkt. Je kunt in ieder geval offline werken en je posting bewaren. Maar dat kan BlogJet ook. BlogJet gebruik ik al een tijdje niet omdat er wat problemen zijn af en toe.
Deze posting heb ik dus in die blogtool aangemaakt. Wat ik nu mis is de mogelijkheid van html bekijken en het pingen van de nodige diensten. Maar misschien heb ik nog niet goed genoeg gekeken. Het drag en drop moet ik nog uit proberen. Wel handig lijkt me dat je een tabel kunt maken. Dat zit niet in TypePad. Het invoegen van plaatjes geeft veel meer mogelijkheden als in TypePad. Dat moet ik dus ook nog eens uitproberen.
Eerst dit maar eens posten en kijken hoe het er dan uitziet op mijn blog en in TypePad. Mocht het er dus nu anders uitzien dan normaal dan weet je hoe dat komt.
Zijn er nog meer mensen die deze tool gebruiken?
 
Technorati Tags :

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Wannes

    RSS gewijs kreeg ik gisteren de meldinng dat er iets als Qumana bestaat. Eventjes gekeken en ja hoor. Wat ik al een hele tijd hoopte, bleek waar te zijn! Er zijn ook blogtools voor Blogger! Waarschijnlijk zijn er nog andere, maar die heb ik niet gevonden dan wel gezocht. Maar deze doet perfect watik ervan verwacht. Tot nu toe. Want ik verwacht af en toe wel een berichtje à la “cannot connect”. Maar voorlopig dus niet.
    Ach, we zien wel. Alvast bedankt voor de melding!

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This