Ik lees net bij Ton Zijlstra over de nieuwe features van Qumana en hoe hij met deze blogtool werkt. Vooral het drag en drop principe van allerlei bronnen naar de blogtool en de mogelijkheid om Technorati tags met 1 klik aan te kunnen maken lijken me handig. De tool is gratis dus ik heb het meteen maar eens gedownload van de Qumana site. Eens kijken hoe het werkt. Je kunt in ieder geval offline werken en je posting bewaren. Maar dat kan BlogJet ook. BlogJet gebruik ik al een tijdje niet omdat er wat problemen zijn af en toe.
Deze posting heb ik dus in die blogtool aangemaakt. Wat ik nu mis is de mogelijkheid van html bekijken en het pingen van de nodige diensten. Maar misschien heb ik nog niet goed genoeg gekeken. Het drag en drop moet ik nog uit proberen. Wel handig lijkt me dat je een tabel kunt maken. Dat zit niet in TypePad. Het invoegen van plaatjes geeft veel meer mogelijkheden als in TypePad. Dat moet ik dus ook nog eens uitproberen.
Eerst dit maar eens posten en kijken hoe het er dan uitziet op mijn blog en in TypePad. Mocht het er dus nu anders uitzien dan normaal dan weet je hoe dat komt.
Zijn er nog meer mensen die deze tool gebruiken?
 
Technorati Tags :