Select Page

Podcast: Presentatie Zorg2.0 Congres

Zoals beloofd staat hieronder een player waarop je kunt klikken om het verhaal dat ik hield tijdens het Zorg2.0 congres van Acutezorg.nl over nieuwe media, trends, (video)podcasts en screencasts.

De presentatie heb ik al eerder geblogd. Ik zal er ook voor zorgen dat daar de mp3 bij de slides te horen zal zijn, zodat er een SlideCast ontstaat. Je kunt dan slides en audio tegelijkertijd zien en horen.

De audio opname heb ik gemaakt met een Olympus voicerecorder met een dasspeldmicrofoon. Je hoort me dus af en toe tegen die microfoon tikken 🙂

Download de mp3 door rechtermuisknop en ‘opslaan als’ te kiezen (mp3, 48 mb 60 min).

Marco geeft overzicht van andere presentaties.

Oh ja en was je aanwezig of hoor je deze podcast of heb je de slides bekeken? Reacties zijn welkom hieronder in het reactieveld.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Fred Zelders

  Hans,
  Deze podcasteditie is nog niet in iTunes te zien 🙁
  Ik wacht dus nog even met luisteren totdat ie daar is opgedoken.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  @fred bij mij is de podcast wel binnen in itunes. Gebruik je de podcast feed?
  Vwb marco: misschien goed als je daar ook een reactie geeft. Hij was niet bij mijn presentatie. Overigens ben ik aan vooral ingegaan op de trends zoals je wel zult horen. De tijd haalde me in 😉

  Antwoord
 3. Fred Zelders

  Hij staat nu op mijn iPod Hans 🙂
  Ik heb op Upstream gereageerd.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This