Select Page

Hoe haal jij je video’s binnen?

Technorati tags:

Hoi, naar aanleiding van mijn posting over codes, mijn ipodversie van de screencast heb ik de vraag gesteld om eens aan te geven hoe jij je video’s binnen haalt (een ideetje van Fred Zelders.)
Wil je dat met ons delen? Zet je reactie hieronder neer. Dan krijgen we weer een mooi overzichtje van wat iedereen gebruikt. Wellicht wil je ook je ervaringen er bij zetten. Mocht de reactie te lang worden, dan kun je er natuurlijk altijd een posting van maken op je eigen blog en met een trackback naar deze posting of een verwijzing hier. Pierre ging je al voor, met een posting over videoreaders.
Ik hoop op de nodige reacties, om samen onze kennis te delen. Succes!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

5 Comments

 1. Frank Meeuwsen

  Ik gebruik Feedstation, wat standaard bij Feedburner wordt geleverd. Dus geen aparte reader voor video…

  Antwoord
 2. Berry

  Ik gebruik gewoon iTunes. Ik ben een Mac-gebruiker (tip!) en screencasts maak ik met Snapz Pro X. Die ga ik bewerken met Final Cut Pro, en daar ben ik nu een video tutorial voor aan het volgen. De ruwe screencast die ik wil maken staat hier: http://www.ans-online.nl/berryscreencast.mov. Die wil ik nog gaan bewerken; achtergrondmuziek is niet zo moeilijk, maar ik ga kijken of ik ook kan inzoomen et cetera.

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  @berry: flitsende screencast berry! Hoe groot is die mov file nu? Hij komt onwaarschijnlijk snel binnen. Ik ben benieuwd hoe je dat doet 😉

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This