Select Page

Het Cluetrain Manifest

Cluetrain
Bij het bekijken van Open Source Marketing en Viral Marketing kwam ik ook terecht bij het Cluetrain Manifest. Het lezen van dit manifest raakte me. Het beschrijft eenvoudig maar krachtig in 95 stellingen hoe de de wereld van vandaag snel verandert en wat de kracht is van ‘vernetting’: vernette markten, vernette conversaties. Het manifest is ook on-line te lezen evenals de vele steunbetuigingen. De ondertitel is veelzeggend: the end of business as usual. Door het internet ontdekken en ontwikkelen mensen nieuwe wegen om kennis met de snelheid van het licht te delen. Als een direct gevolg worden markten bijdehand – en worden sneller wijs dan de meeste bedrijven. Het is een transformatieproces dat momenteel plaatsvindt en daarom ook past in de Experience Economy: connecting & sharing als leerbelevenis! Go with the flow!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This