Hans_kesDeze week weer een aantal interessante gesprekken gehad. Zo sprak ik afgelopen woensdag met Hans Kes van MJK Projecten&Advies over de mogelijkheden van een weblog voor de Stichting Servant Leadership. Hans zit in het bestuur van de stichting. IK heb in het verleden regelmatig over deze opkomende stijl van leidinggeven geschreven. Hans is oud directeur van de Haagse Courant en raakte in het gesprek zo enthousiast over de mogelijkheden en kracht van weblogs dat we na de vakantie eens een workshopje gaan doen voor een aantal mensen van het bestuur.
Diezelfde dag had ik nog een intern gesprek bij Tulip met een collega over de mogelijkheden van weblogs om die in te zetten als informatiekanaal. We hebben toen even gekeken naar de mogelijkheden van feedreaders, RSS en watchlists e.d. Ook hier bleek weer de kracht van de nieuwe technologieën.

Gisteren een brainstorm gehad met de bloggende hoofdredacteur Henk Jan Winkeldermaat (hier rechts op de foto op de parkeerplaats bij Hotel Vught) van FZ. Hij heeft gelijk een 232_3246_1hele posting besteed aan mijn artikel in FZ over innovatie in een postmodern tijdperk. Ik krijg als het een beetje meezit vandaag het pdf-je dat ik dan natuurlijk ook op de weblog zet voor degenen die geen FZ abonnement hebben.