Select Page

Dus……Feedly voor mijn RSS feeds

Dus……Feedly voor mijn RSS feeds

Google Reader stopt
Google Reader stopt per vandaag. Eigenlijk alleen jammer omdat ik daar mijn feeds in had zitten. Want als reader gebruikte ik het niet echt. Daarvoor gebruikte ik Reeder. Handig omdat dat een app is voor zowel iphone, ipad en mac. Het houdt alles mooi in sync en is minimalistisch en mooi.
Maar Reeder kan ik dus niet meer gebruiken omdat die alleen maar Google Reader kan gebruiken om feeds uit te laten zien. Er komt wellicht wel een vervolg op Reeder maar nu is dat er nog niet.

Feedreaders
Ik heb een paar andere feedreaders bekeken, zoals Digg Reader, The Old Reader en Feedly. Het syncen vond ik het belangrijkst en daarnaast het gebruikersgemak. Snel bladeren, snel als gelezen markeren, bewaren voor later en delen via social media mocht er wel in zitten vond ik.

Feedly
Welnu uiteindelijk ben ik aan Feedly gewend geraakt op mijn mac en macbook. Importeert naadloos alle feeds uit Google Reader en het draait ook op mijn iphone en ipad. Handige app, alhoewel er nog wat kleine verbeteringen mogelijk zijn. Waar overigens al aan gewerkt wordt.

Via IFTTT naar Pinboard
IFTTT zorgt ervoor dat blogberichten die ik bewaar in Feedly automatisch in mijn Pinboard archief bewaard worden.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This