Select Page

De Nieuwe Professional: een MindMap

Er is een Nieuwe Professional aan het op staan. Vitae heeft daar zijn mening over. Je hebt misschien al eens de commercial over die Nieuwe Professional gezien. Vitae, was een van de organisatoren van het congres Schitterend Organiseren, waar je hier volop postings over vindt. Ze zijn trouwens gekozen tot beste werkgever van Nederland in 2006. Reden voor mij om eens naar hun visie op de nieuwe professional te kijken. Ik heb het even in een MindMap gezet. Als je op het plaatje klikt, krijg je de grotere versie.

 

de Nieuwe Professional

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

6 Comments

 1. Hans Mestrum

  Ha Willem, kijk dat is geen toeval 😉
  Interessante bijeenkomst. Maar kost het niets? Er staat nergens een prijs….

  Antwoord
 2. Willem van Valkenburg

  Volgens mij is het idd gratis, er was in elk geval geen betalingssysteem of factuurgeneratie nodig. Het is volgens mij dan ook voornamelijk een marketing event

  Antwoord
 3. Anne Ruth Groen

  Beste meneer Mestrum,
  Wij zijn vereerd én onder de indruk van de mind map die u van de Nieuwe Professional hebt gemaakt. Het is duidelijk dat u hier veel tijd in hebt gestoken. Ook de videocompilatie van Schitterend organiseren zag er erg professioneel uit. Misschien een beetje brutale vraag, maar zouden wij de mindmap en de video op onze site mogen plaatsen? Of, als u dat liever hebt, een link plaatsen die naar deze pagina op uw site verwijst?
  Het event Celebrate Work, dat wij voor onze kandidaten organiseren kost niks, maar is ook geen marketingtool. Wij organiseren dit event om onze boodschap over de Nieuwe Professional te onderbouwen, maar ook om onze kandidaten en eigen medewerkers de kans te geven zich verder te ontwikkelen en andere professionals te ontmoeten. Persoonlijk contact met onze kandidaten vinden wij erg belangrijk. Het organiseren van (gratis) events is dan ook een middel dat wij geregeld inzetten voor onze kandidaten, vooral ook om ze te inspireren.
  Omdat wij het erg leuk vinden om met mensen verder te praten over de Nieuwe Professional en u duidelijk geïnteresseerd bent hierin, zou ik het heel leuk vinden als u aanwezig bent bij Celebrate Work. Ik nodig u hier dan ook graag voor uit. U kunt zich registeren via http://www.celebratework.nl. Binnenkort neem ik contact met u op om uw reactie te polsen.
  Met vriendelijke groet,
  Vitae,
  Anne Ruth Groen
  (organisatie Celebrate Work)

  Antwoord
 4. Hans on Experience

  Corporate bloggen: van besturing naar zelfsturing.

  Vrijdag hadden Nigel, Mark en Rene een lunchafspraak in Hoorn om bij te praten over corporate bloggen. Het was een echte Hoorn-Experience  Draaiorgels, Tiroler meisjes, zingende zwervers en feestend mensen op ons terras. Brainstorm 2.0 dus….

  Antwoord
 5. Hans on Experience

  Orion College: einde oefening; ik ben in de markt

  Met veel enthousiasme, passie, idealen en de nodige ervaring op allerlei gebieden begon ik 1 augustus 2007 aan een nieuw avontuur. Mijn idealen volgend startte ik bij het Orion College. En wie mijn weblog heeft gevolgd, heeft kunnen lezen dat het een b…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This