Select Page

Statistieken maart 2011

Statistieken maart 2011

Statistieken social media Hans Mestrum voor HAN Techniek Maart 2011Statistiekjes van maart 2011.

Bezoekers weblog

Hieronder het aantal unieke bezoekers, totaal aantal bezoeken, bezochte pagina’s, het totaal aantal hits op de weblog en het volume aan data dat is gebruikt.

Gebruik van de webfeed

Hieronder kun je zien hoe de RSS feed in FeedBurner het gedaan heeft in maart 2011. Je ziet het totaal aantal views, kliks en downloads. Nogmaals het betreft hier dus de RSS feed, ofwel mensen die vanuit de RSS feed berichten lezen (4838 views op 134 berichten), naar de weblog doorklikken (12998x op 1442 links) of zaken downloaden vanuit die feed (219).

Bezoekers aan YouTube video’s

Hieronder zie je de spreiding van het aantal keren dat youtube video’s zijn bekeken.  Er zijn in totaal 4217 views gemeten in YouTube.

En tot slot zie je de spreiding van het aantal views van de foto’s in Flickr. In totaal zijn er 12762 views op foto’s geweest.

Ook nog even het pdf document waarin een bijlage zit met de meest populaire (meer dan 100x bekeken) weblogpostings e.d.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This