Select Page

Orion College: wow wow wow

Ja dan maar even kort, want ik val zo wat van mijn stoel van vermoeidheid. Lang niet meer gehad; die vermoeidheid bedoel ik. Het is me een enerverende week tot nu toe. Naast het boenen en poetsen (zoek niet verder, dit is de perfecte teambuilding opdracht smile_wink), ook regelmatig zeer intensieve en diepgaande gesprekken gehad en een prachtige cursus vandaag bij het KPC (Marco bedankt!!). Enerzijds vreet het energie, maar je wordt er anderzijds o zo blij van. En dat levert weer energie op. Waarschijnlijk zelfs andere energie. Waar je langer mee vooruit kunt of zo.
Dus tja, het bloggen is dus wat minder. Tenminste hier. Ondertussen ben ik ook aan het bloggen geslagen op de Orion Weblog en heb ik daar ook wat foto’s staan van de verbouwing en inrichting. Mooi is het dan te merken dat de eersten me daar al weer gevonden hebben.
En zoals het er nu naar uit ziet zal ik de Orion Weblog gaan vullen en verder gaan uitbouwen. Mooi man! Geen company blog maar een schoolblog.
En weet je, ik zag net de eerste zoekopdrachten in google op: mestrum orion weblog. Geinig.
Zo, bedtijd. Morgen om 8 uur weer een bespreking over de praktische gang van zaken op het Orion College.
Och och, ik wil zoveel doen, lezen en verwerken. Waarom hebben wij mensen 8 uur slaap nodig? smile_regular

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Henk-Jan Winkeldermaat

  Geweldig Hans, goed bezig. Lijkt me een bevrijdende nieuwe baan, met een heerlijke stroom energie. Leuke schoolblog, erg vernieuwend (voor zover ik het weet).
  Heel veel succes, en inderdaad wel ook hier blijven bloggen. Je blijft toch de ICT-Trendwatcher. Toch?

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Bedankt Henk Jan. Ik blijf hier wel bloggen, maar veel minder (frequent) en ICT trendwatchen zal helemaal een stuk minder worden. Ik denk dat mijn blog zich langzaam zal transformeren naar meer onderwijs gericht. Maar dat zien we wel. Geen vooropgezet plan.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This