Select Page

MovableType 4 in beta en wordt open source!

MovableType 4 belooft een hele interessante update te worden. Ik gebruik nu MovableType 3.34 als weblog platform. Ik heb vorige week gelijk de beta 1 gedownload en uitgeprobeerd. En ik moet zeggen dat ik uitkijk naar de definitieve versie. Ik heb mijn complete weblogpostings zoals je die hier ziet geimporteerd en eens getest hoe de snelheid dan is. En wow, dat is een vooruitgang. Het importeren zelf van 2400 berichten en nog meer comments en trackbacks kostte 5 minuten. En het rebuilden van de complete blog ook ongeveer 5 minuten.
De user interface is complete gerestyled en veel gebruiksvriendelijker.
Als je eens meer wil lezen over deze nieuwe versie, dan kun je het beste de FAQ pagina erbij pakken.
Trouwens, MT4 wordt open source! Je leest meer op de speciale MT 4 Open Source pagina’s. En je ziet meteen al dat de community flink aan de slag is gegaan. Zo is er bijvoorbeeld een MT Tags community, die vastlegd wat de MT tags zijn en wat je er allemaal mee kunt. Razend handig.
En vandaag is de beta2 uitgebracht en die ben ik nu aan het uploaden. Eens kijken wat er allemaal verbeterd is. Ik heb trouwens zelf ook een aantal bugs e.d. ingediend en moet zeggen dat de communicatie met de developers prima verloopt.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This