Select Page

Videoblog: Le Mans Car Damage with PaceBlade tablet pc

Videoblog: Le Mans Car Damage with PaceBlade tablet pc

In english
Because some people asked for it I produced an engish version of the Le Mans and PaceBlade video. You can find it in dutch in this posting. Ok, Jack is still talking dutch, but now you can read what he is talking about. I put some titles in english on those screens which are important. I hope you like it.

Two versions
The first video is a Windows Media version which can be run by clicking on the picture. The second video is a DivX version for high definition quality. You need a player for it, which you can download. If you like to see a full screen of the DivX version just rightclick and select Full Screen. Both version will run in your browser without first downloading the video.

The PaceBlade EasyBook
You can see Jack Tensen at work in his company Le Mans Car Damage. He is showing us the use of the EasyBook tablet pc of PaceBlade. All damage is entered in the tablet pc via a wi-fi connection. And you can see that all parts, images, details and specifications are used with the tablet pc. It takes half of the time comparing with paperwork and his calculations are without mistakes.
If you want to see the photo’s I took go to this posting.

Disclosure
Oh, and here is my disclosure: I am employee of Tulip Computers. And PaceBlade is a susidiary of Tulip Computers. Tablet pc’s are PaceBlade’s core business.

Video in YouTube and DailyMotion
If you see too long loading time you could try the video in YouTube or DailyMotion.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Hans on Experience

    Mivar Automotive and EasyBook tablet pc from PaceBlade

    I visited Mivar Automotive on Autovak RAI 2007 and had a chat with Peter Odding. They are going to introduce their software for car collection on a tablet pc. The EasyBook of PaceBlade (disclosure: paceblade is a subsidiary of Tulip Computers…

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This