Select Page

Video plugin voor Windows LiveWriter

Hé, da’s een handige plugin! Ik heb het over de Windows LiveWriter Video Plugin. Daarmee kun je heel simpel video’s uit YouTube, Google Video, MSN Soapbox, MySpace Video, Yahoo! Video en MuveeMix invoegen. Gewoon de link naar de video invoeren. Je kunt dan een preview doen om te kijken of het goed gaat en uit een paar instellingen kiezen, zoals Embed Full video, Picture+Link of Let plugin decide. Zo gaat het dus eigenlijk altijd goed. Geen gedoe meer met code plakken en zo. Dat doet de plugin wel voor je.
De plugin die je kunt downloaden, is slechts 1 file die je in je plugin directory zet. Na het opstarten van LiveWriter staat ie in het lijstje ‘Insert’ bij.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

3 Comments

 1. Andre le Fevre

  Hallo Hans,
  Bedankt voor de tip. Gelijk geinstalleerd en gebruikt.
  Ik zie je graag op 1 maart aanstaande in Amersfoort.
  Groetjes,
  Andre

  Antwoord
 2. Marc

  Ik ga er zeker naar kijken. Er zijn zo in de loop van de tijd al aardig wat plugins op dat gebied langsgekomen, maar ik ben de ideale nog niet tegengekomen. Wellicht deze dus.

  Antwoord
 3. Nescio

  Hi Hans …
  about time to meet soon and show you the gravel products 🙂 Its been very busy even busy to blug … but this plug-in will make my life more easy 🙂
  call me when you have time …
  cheers,

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This