Select Page

Video plugin voor Windows LiveWriter

Hé, da’s een handige plugin! Ik heb het over de Windows LiveWriter Video Plugin. Daarmee kun je heel simpel video’s uit YouTube, Google Video, MSN Soapbox, MySpace Video, Yahoo! Video en MuveeMix invoegen. Gewoon de link naar de video invoeren. Je kunt dan een preview doen om te kijken of het goed gaat en uit een paar instellingen kiezen, zoals Embed Full video, Picture+Link of Let plugin decide. Zo gaat het dus eigenlijk altijd goed. Geen gedoe meer met code plakken en zo. Dat doet de plugin wel voor je.
De plugin die je kunt downloaden, is slechts 1 file die je in je plugin directory zet. Na het opstarten van LiveWriter staat ie in het lijstje ‘Insert’ bij.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. Andre le Fevre

  Hallo Hans,
  Bedankt voor de tip. Gelijk geinstalleerd en gebruikt.
  Ik zie je graag op 1 maart aanstaande in Amersfoort.
  Groetjes,
  Andre

  Antwoord
 2. Marc

  Ik ga er zeker naar kijken. Er zijn zo in de loop van de tijd al aardig wat plugins op dat gebied langsgekomen, maar ik ben de ideale nog niet tegengekomen. Wellicht deze dus.

  Antwoord
 3. Nescio

  Hi Hans …
  about time to meet soon and show you the gravel products 🙂 Its been very busy even busy to blug … but this plug-in will make my life more easy 🙂
  call me when you have time …
  cheers,

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This