Blognomics 07: Media 2.0 have arrived

Blognomic 07 is aangekondigd met als thema: Media 2.0 have arrived.

Op 10 mei vindt Blognomics 07 in Amsterdam tijdens de TINE 2007 plaats, de grootste ICT beurs van Nederland. Het thema van Blognomics 07 is ‘Media 2.0 have arrived’

En weet je, ik mag mee doen! In een panel. Ik werd er vanochtend voor gevraagd door Krijn.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Hans on Experience

    Blognomics 07: ik ben uitgenodigd in een panel !

    Blognomics 07 wordt voor de 3e keer gehouden en wel op 10 mei aanstaande. Ik kondigde het al eerder aan. Het event heeft als thema Media 2.0 have arrived meegekregen. Ik mag meedoen in een panel met nog andere vooraanstaande bloggers: Marco Derkse…

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This