Select Page

LinkedIn a BOX

Mooie toepassing die ik vond bij Lode Broekman op Propaganda: LinkedIn a BOX. Daarmee kun je je LinkedIn profiel op je weblog laten zien. Je kunt zelf kiezen wat je allemaal wil tonen, dus als je je connecties of opleiding niet wilt tonen dan kun je die gewoon ‘uitzetten’. Hieronder mijn LinkedIn a BOX. Overigens hebben de makers van deze widget helemaal geen connectie met LinkedIn zelf. Ze hebben ook een weblog. Ik zet de box op mijn About pagina, Contact Me pagina en een tijdje hier aan de zijkant.


About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

4 Comments

 1. Erno Hannink

  Bij Lode had ik hem ook gezien en nog ergens, ik vind deze erg mooi. Eens zien wat ik er mee kan.

  Antwoord
 2. Lode Broekman

  Hoi Hans,
  Dank voor de verwijzing. Vind het zelf netter om de connections niet te laten zien, hoewel ik de onderverdeling in branches wel weer handig vind. Wellicht dat ik dat nog eens aanpas. Verder vind ik het een prima toevoeging aan een weblog!

  Antwoord
 3. Lode Broekman

  @Hans: misschien ben ik daarin wel iets te puriteins, maar ik heb zoiets van ‘mijn connecties hebben niet gevraagd of ik hun profiel via mijn LinkedIn-netwerk op mijn weblog toeganglijk wil maken’. Nogmaals, ik twijfel en wellicht dat ik het nog aanpas (want ja, het element van ‘showing off’ speelt natuurlijk ook mee, grijns).
  Wat de widgets betreft: ik heb ook een (verkorte) rij social bookmarking buttons onder de berichten staan. Ik vind wel dat het iets toevoegt, maakt het makkelijker voor de lezer en zet aan tot hergebruik van je postings.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This