A new way of working with a multi-touch driven computer screen

Wow! Fantastic. You got to see it! What is this man doing….??


Link to this amazing video of a new way of working with a multi-touch driven computer screen!
You can also read this article on Fastcompany.

(source: scobleizer)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

  1. Huub Koch

    Dat ziet er heel erg lekker uit zeg!

    Antwoord
  2. Mike Janssen

    Dit is waanzinnig! Krijg hier echt een kick van. Dat wij mensen alsmaar verder kunnen gaan in onze ontwikkeling. Om stil van te worden. Destijds was de muis een revolutie, kun je je nu niet meer voorstellen. Qua mogelijkheden gaan we weer een volgend tijdperk in. Ik moest vooral denken aan de “ouwetjes” die nu nog moeite hebben met een muis. Toepassingen in retail, onderwijs, design.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This