Select Page

Debbie Weil – The Corporate Blogging Book

Frank de Kleine bespreekt het nieuwe boek van Debbie Weil: The Corporate Blogging Book in een uitvoerige posting. Alhoewel hij adviseert om eerst het boek te lezen en dan te bloggen, besteed ik hier er alvast aandacht aan. Ik ga het zeker bestellen en lezen.

Het boek, zo lees ik bij Frank, gaat over:
– de evolutie van de weblogs
– hoe je de tijd vindt om te bloggen
– of ik als directeur moet bloggen
– het rendement van bloggen
– 10 tips voor het schrijven van een effectief business blog
– het ‘gereedschap’
– hoe overtuig ik mijn baas
– de toekomst
– blogbeleid en richtlijnen
– disclaimerteksten
– do’s en don’ts

Lees wat Frank er van vindt. Hij eindigt met:

"Debbie Weil legt op een begrijpelijke (bloggy-stijl) manier uit hoe
zowel beursgenoteerde- als eenmansbedrijven weblogs als strategisch
communicatiekanaal kunnen inzetten."

Meteen bestellen lijkt me.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. Frank de Kleine

  Dag Hans, dat ‘eerst lezen, dan bloggen’ is bestemd voor iedereen die (relatief) onbekend is met corporate bloggen en erover denkt (of twijfelt) de eerste stap te nemen. Tuurlijk mag jij (en de rest van de bloggende wereld) bloggen over mijn recensie en/of Debbie Weil d’r boek :-).
  En ik wens je alvast veel leesplezier. Ik ben erg benieuwd wat jij er van vindt, maar dat lees ik straks vast wel op je blog, nietwaar?
  Groeten, Frank.

  Antwoord
 2. Frankeren

  Vereeuwigd op Debbie Weils geeltje

  Debbie Weil (je weet wel, van dat boek) heeft me op haar blog vereeuwigd op een sticky-note, oftewel geeltje. Ook Hans Mestrum van Hans on Experience besteed een stukje aan mijn recensie. Hij gaat het in ieder geval direct …

  Antwoord
 3. Hans on Experience

  2007 will be a breakthrough year for corporate blogging

  Wew! Tja als dat eens waar wordt. Jim Nail legt in ieder geval even uit waarom dat zo zal zijn in: The Outlook for Corporate Blogs. Hij ziet 5 indicatoren waarom er een doorbraak zal zijn:Indicator #1: Mainstream industries join the corporate…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This