Select Page

24 sterke punten en 4 probleemgebieden van MovableType

Goh, die had ik nog gezien. Al die voordelen van MovableType op een rijtje. Jorg Petermann heeft 24 voordelen beschreven in een 3–luik. Als je op de link bij 24 voordelen klikt krijg je een compleet ovezicht (met links) naar al die voordelen.
En gelukkig heeft hij ook een aantal probleemgebieden op een rijtje gezet. Dat je niet denkt dat alles koek en ei is. Maar hij geeft gelijk ook aan waar dat probleem aan ligt en wat je er aan zou kunnen doen. Hhmm daar moet ik toch nog wel ervaring in op doen wat hij daar allemaal noemt.
Dus als je overweegt om naar een ander platform over te stappen dan zijn deze 2 postings handig.

Relevante andere berichten op deze weblog:

Technorati tags: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

 1. Gerard Dummer

  Dag Hans,
  Mooie postings over Movable Type moet ik zeggen. Ik heb een tijdje geleden gekeken welke weblog we zouden gaan gebruiken op de Hogeschool Domstad. In mijn weblog heb ik daar een paar berichtjes over gepost:
  http://www.gerarddummer.nl/blog/2006/05/keuze-weblog-hogeschool-domstad.html
  http://www.gerarddummer.nl/blog/2006/05/weblogs-op-universiteiten.html
  Vooral de link van Asymptomaic vond ik daarbij erg interessant: http://www.asymptomatic.net/blogbreakdown.htm.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Ha Gerard, leuk dat je op mijn blog was. Mooie aanvullende postings van je op hoe en wat te kiezen. Zeer waardevol. Een aanrader vind ik. Thx!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This