24 sterke punten en 4 probleemgebieden van MovableType

Goh, die had ik nog gezien. Al die voordelen van MovableType op een rijtje. Jorg Petermann heeft 24 voordelen beschreven in een 3–luik. Als je op de link bij 24 voordelen klikt krijg je een compleet ovezicht (met links) naar al die voordelen.
En gelukkig heeft hij ook een aantal probleemgebieden op een rijtje gezet. Dat je niet denkt dat alles koek en ei is. Maar hij geeft gelijk ook aan waar dat probleem aan ligt en wat je er aan zou kunnen doen. Hhmm daar moet ik toch nog wel ervaring in op doen wat hij daar allemaal noemt.
Dus als je overweegt om naar een ander platform over te stappen dan zijn deze 2 postings handig.

Relevante andere berichten op deze weblog:

Technorati tags: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Gerard Dummer

  Dag Hans,
  Mooie postings over Movable Type moet ik zeggen. Ik heb een tijdje geleden gekeken welke weblog we zouden gaan gebruiken op de Hogeschool Domstad. In mijn weblog heb ik daar een paar berichtjes over gepost:
  http://www.gerarddummer.nl/blog/2006/05/keuze-weblog-hogeschool-domstad.html
  http://www.gerarddummer.nl/blog/2006/05/weblogs-op-universiteiten.html
  Vooral de link van Asymptomaic vond ik daarbij erg interessant: http://www.asymptomatic.net/blogbreakdown.htm.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Ha Gerard, leuk dat je op mijn blog was. Mooie aanvullende postings van je op hoe en wat te kiezen. Zeer waardevol. Een aanrader vind ik. Thx!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This