Select Page

Zo! Webstats4U er definitief afgehaald

Ik had nog steeds een aantal tellertjes van Nedstats of liever nu Webstats4U (nee ik ga niet naar ze linken ) op diverse sites en weblogs. Maar die zijn er nu dus allemaal af. Je gelooft het toch niet dat je porno-reclame op je scherm krijgt door die rommel. Wegwezen dus. En dat doen er meer zo te lezen.
Ik gebruik nu dus Onestat, StatCounter, Checkstat, SiteMeter, MyBlogLog en Google Analytics. Daarnaast doe ik mee aan een proef met Blog Summary en MeasureMap. Dus d’r wordt genoeg geteld dacht ik zo.
Maar bij Webstats4U willen ze van die gratis tellers af of ze snappen er niks van. Ah schiet me nog net een site te binnen waar ik het ook nog vanaf moet halen….Hupsakee! Weg ermee! (alsof ze daar bij Wbstats4u iets om geven, maar goed…)

Update: tja en even later lees ik op marketingfacts nog meer ellende rondom webstats4u….

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

6 Comments

 1. Ruben Timmerman

  Je vergeet Performancing Metrics helemaal! Ik ben daar tot nu toe erg tevreden over al is ie nog ietsje buggy (maar wel supersnel updated!), ben vooral benieuwd hoe het zich verhoudt tot MM want daar heb ik nog geen toegang toe boehoe 🙂

  Antwoord
 2. frEdSCAPEs

  Webstats4U maakt het opnieuw te bont

  Ik had ze (toen nog NedStat) er in juni 2005 al uitgeknikkerd omdat ze niet bepaald klant gericht opereerden: Het mocht niet van Nedstat en in september vorig jaar brak helemaal de pleuris uit: Nedstat … wie volgt?
  Hans kwam er vandaag achter dat hi…

  Antwoord
 3. Wim Bekkers

  “Maar bij Webstats4U willen ze van die gratis tellers af of ze snappen er niks van”
  Ik denk juist dat ze het heel goed snappen. Zelfs na meer dan een half jaar popup-ellende heeft nog een groot deel van de gebruikers deze terreur-teller draaien. De meeste website bezitters hebben niet eens in de gaten dat hun site popups loopt te genereren door het tellertje op de pagina. Deze popups worden naar mijn idee bij de miljoenen getoond, en, net als bij spam, misschien klikt maar een heel klein percentage, dan nog zijn de opbrengsten gigantisch door dat grote aantal.
  Die 3 miljoen die voor Nedstat basic betaald is, hebben ze er al driedubbel en dwars uit volgens mij.

  Antwoord
 4. Smetty

  Je gaat die ene stats teller toch niet missen he Hans 😉
  Waar ik benieuwd naar ben. Gij jij blogbeat aankopen?
  Ik twijfel nog, want ik vind de info op één of andere manier “anders”.

  Antwoord
 5. Hans Mestrum

  @smetty: Nee die ga ik echt niet missen. Blogbeat is inderdaad anders. De gegevens worden mooi gepresenteerd, maar de getallen lopen zo uit de pas met de stats van andere pakketten.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This