Ik was al aan het zoeken naar mogelijkheden om wat meer van HD video kwaliteit te laten zien. De filmpjes die ik een tijdje terug hier neergezet heb laten dat niet zien. Google Video en Dailymotion kunnen niet overweg met High Defnition Video volgens mij.
Via de hele interessante posting van Pierre Gorissen kwam ik bij een player terecht die dat wel beter kan laten zien en die het divx formaat ondersteunt. Tjonge, dan ziet een filmpje er ineens wel mooi uit. Zie hieronder het resultaat als je door klikt (600×515 pixels! Als ik het nog groter had gemaakt kwam de video buiten mijn blog)).
Ik heb dit filmpje even niet hier op de homepagina gezet, want hij begint gelijk te spelen. Als je tenminste de divx-player hebt. Ik kan je van harte aanbevelen de divx-player die ook High Definition ondersteunt te downloaden. Anders zul je het filmpje niet zien. En als je dat gedaan hebt kun je met deze link full-screen High Definition bekijken. Overigens kan dat ook door op het filmpje met de rechtermuisknop voor Full screen te kiezen.
En als je wilt meer wilt weten moet je echt Pierre’s posting lezen!
Tot slot: het filmpje heb ik geconverteerd met Dr. DivX van mpeg2 880 mb naar divx 110 mb!! En natuurlijk hangt het binnen komen en mooi gelijkmatig streamen van de video af van je internetconnectie en pc.
Ik ben in ieder geval weer een stapje verder. Pierre bedankt!!


link full-screen