Presentation Rolf Jensen

Rolf_jensen_1Mr. Rolf Jensen was speaking on a lecture of the European Centre for the Experience Economy last Friday. Unfortunately I was not able to be there. But I read the summary of Anna Snel on the website of the Centre. For those people who are interested, please read this posting how to get free access to the membersection, where you can read this summary and a lot more interesting whitepapers and presentations.
But I want to quote from the summary of Anna, because it is very interesting what Rolf Jensen is saying, especially related to web2.0/weblogs a.s.o.:

"C2C means that consumers sell to consumers. Jensen calls these consumers the ‘amaproffs’. These individuals can be found on Wikipedia, Linux, omhy (Corean online paper which uses 30.000 citizen journalists), craiglist, blogs. These people don’t care about profits so how are you ever going to compete with them? These people do things because they are worth doing. The thing you have to realize is that consumers want to have a dialogue with other consumers so you must make room for that. And as was also clear from Godin’s Unleashing the Ideavirus: developments are not waiting until you’re ready to deal with them, they are happening anyway. Jensen tells that Rupert Murdock has said at a conference that unless newspapers become interactive they’re out, over, gone. The hierarchy with experts and authorities etcetera is becoming flat, the world is becoming flat."

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This