Select Page

Transformatie van aanbodsturing naar vraagsturing

VraagsturingIk heb het schema van Boswijk over de transformatie van aanbodsturing naar vraagsturing even in een schema/mindmap gezet. Ik vond dat wel makkelijk en overzichtelijk. Die mindmaps zorgen ervoor dat ik het gelezene kan verwerken. Door het opstellen van zo’n schema beklijft het beter. In het schema wordt mooi de ontwikkeling van Pine, via Prahalad en Zuboff naar de nieuwe kijk van Boswijk weergegeven. Daarbij past ook prima het artikel (deel 1 en deel 2) dat ik naar aanleiding van een symposium over Zuboff in FZ schreef.

Download Schema Transformatie van aanbodsturing naar vraagsturing (.pdf)

Technorati tags: , , ,    

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Henkjan

    Erg interessant dank voor dit stukje werk !

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This