Select Page

Transformatie van aanbodsturing naar vraagsturing

VraagsturingIk heb het schema van Boswijk over de transformatie van aanbodsturing naar vraagsturing even in een schema/mindmap gezet. Ik vond dat wel makkelijk en overzichtelijk. Die mindmaps zorgen ervoor dat ik het gelezene kan verwerken. Door het opstellen van zo’n schema beklijft het beter. In het schema wordt mooi de ontwikkeling van Pine, via Prahalad en Zuboff naar de nieuwe kijk van Boswijk weergegeven. Daarbij past ook prima het artikel (deel 1 en deel 2) dat ik naar aanleiding van een symposium over Zuboff in FZ schreef.

Download Schema Transformatie van aanbodsturing naar vraagsturing (.pdf)

Technorati tags: , , ,    

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Henkjan

    Erg interessant dank voor dit stukje werk !

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This