Select Page

Copy en Paste maar dan anders

Oei. Dit kan natuurlijk niet. Kijk hier en hier…. De laatste is het origineel. Foei meneer Igor, dat is jatten. Had er gewoon even bij gezet waar je het vandaan hebt, met een mooie trackback naar Sybilla natuurlijk. Terecht maakt Sybilla zich kwaad.
Overigens doet Igor het niet veel anders bij een posting van mij. Echter hij begint hier met: “Interessante tip op Hans on Experience. Hij citeert….”. Daar kan ik natuurlijk niet zoveel van zeggen. Maar Igor is ook pas sinds 28 april bezig zo te zien. Beginnersfoutje zullen we maar zeggen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Igor ter Halle

  Ik heb me schuldig gemaakt aan plagiaat en deze bestraffing komt hard aan, hoewel de opmerking natuurlijk volkomen terecht is! Eerlijk gezegd ben ik een aantal weken geleden begonnen met het vullen van deze blog om eens te kijken of ik het volgend jaar zou kunnen gebruiken in één van mijn lessen over webcommunicatie. Omdat ik niet bewust de site onder de aandacht heb gebracht ging ik er echter vanuit dat niemand mijn ‘plekje’ kent en heb ik snel wat informatie gedumpt om er later nog eens over uit te kunnen weiden. Zoals hans ook al vermoedde, een beginnersfout dus…
  Maar goed toch twee lessen die je zo kunt gebruiken in een college over webloggen: Les één: je bent niet erg anoniem bent in de grote blogwereld: je laat overal sporen achter… Les twee: je mag nooit (ook niet stiekum) zomaar plagieren.

  Antwoord
 2. Hans

  Igor, dank voor je reactie. Open en eerlijk! Prima zo. Leermomenten voegen iets toe en nemen niets af…
  Mocht je hulp nodig hebben voor gastcolleges? Schroom niet me te benaderen. Je bent niet de eerste.

  Antwoord
 3. Sybilla

  @Hans: inderdaad eerlijke reactie – jammer dat Igor niet bij mij heeft gereageerd maar indirect bij jou. Nog een les te leren blijkbaar… 😉
  Bedankt nog dat je het voor me opnam! Ik was overigens niet kwaad en het spijt me als dat zo over kwam. Ik vind dat soort dingen eigenlijk alleen maar jammer.

  Antwoord
 4. Hans

  @sybilla: ik had bij jou ook een comment in willen vullen, maar dat lukte niet ivm een aantal foutmeldingen van je spamfilter of zo denk ik. Misschien heeft Igor dat ook wel geprobeerd. Igor?

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This