Select Page

Women and engineering

Ik heb al eens aandacht besteed aan marketing voor vrouwen (en hier) en bloggen door vrouwen. Vandaag wil ik eens wat posten over vrouwen en engineering. En wel vrouwen die bij Google werken . Jen Fitzpatrick, director Engineering (jazeker een vrouw) neemt ons mee op stap binnen Google en heeft een video (70 mb!) gemaakt over vrouwen in een engineeringsfunctie. (bron: Google Blog). Ik moet zeggen, ik ben onder de indruk van deze video. Het lijkt trouwens wel een beetje op de video’s zoals we ze van Microsoft Campus gewend zijn: Channel 9 (en hier). Zou Google ook die richting op willen gaan? Maar dan moeten ze eerst maar eens beginnen om meer functionaliteit te bieden op hun blog, zoals trackback en comment!

Tag: , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This