Select Page

Lifestyle notebook: when technique becomes fashion

Tulip_egoIk schreef al eerder iets over de Tulip E-Go, omdat ik dit product mooi vindt passen in de Experience Economy: when technique becomes fashion. Het toevoegen van design aan IT producten is niet vanzelfsprekend, sterker nog gebeurt zelden. De E-Go is daar dus een uitzondering op.
De covers van de notebook zijn verwisselbaar en op de CeBit zullen er modellen getoond worden met covers van stof en leer. De E-Go is ook als PDA te gebruiken en er kan met speciale functietoetsen met UMTS gewerkt worden, TV worden gekeken en muziek en video worden gedownloaded.
Download Persbericht Tulip e-go (.pdf)

Tags: , , tulip computers

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This