Select Page

1 op de 3 leest wel eens weblogs

Weblogs_ernst_youngFrankwatching behandelt uitgebreid de ICT Barometer van Ernst & Young van 15 maart. Ook MarketingFacts schrijft er over. Hier de conclusies uit het onderzoek met betrekking tot weblogs:
– De laatste jaren zijn weblogs (websites waarop 1 of meer mensen regelmatig nieuwe berichten plaatsen) in opkomst.
– Eén op de drie ondervraagden leest wel eens een dergelijke weblog en de helft hiervan doet dit zelfs minstens 1 keer per week.
– De aanbieders van de weblogs variëren. Dit zijn zowel bekenden (vrienden, familie, kennissen), bekende Nederlanders (journalisten, politici, cabaretiers, e.d.) alsook onbekenden. Daarnaast leest men ook wel eens de weblogs van collega’s en vakgenoten.
– Een kwart van de ondervraagden staat positief tegenover weblogs, 9% negatief en de rest is neutraal.
Download de sheets (pdf) en het persbericht .

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This