1 op de 3 leest wel eens weblogs

Weblogs_ernst_youngFrankwatching behandelt uitgebreid de ICT Barometer van Ernst & Young van 15 maart. Ook MarketingFacts schrijft er over. Hier de conclusies uit het onderzoek met betrekking tot weblogs:
– De laatste jaren zijn weblogs (websites waarop 1 of meer mensen regelmatig nieuwe berichten plaatsen) in opkomst.
– Eén op de drie ondervraagden leest wel eens een dergelijke weblog en de helft hiervan doet dit zelfs minstens 1 keer per week.
– De aanbieders van de weblogs variëren. Dit zijn zowel bekenden (vrienden, familie, kennissen), bekende Nederlanders (journalisten, politici, cabaretiers, e.d.) alsook onbekenden. Daarnaast leest men ook wel eens de weblogs van collega’s en vakgenoten.
– Een kwart van de ondervraagden staat positief tegenover weblogs, 9% negatief en de rest is neutraal.
Download de sheets (pdf) en het persbericht .

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This