Schitterend Organiseren0001 Schitterend Organiseren0002

 "Schitterend organiseren sluit aan bij een onderstroom die al enige jaren in ontwikkeling is. Een onderstroom die gaat over zaken als anders omgaan met onze natuurlijke hulpbronnen en met elkaar, over andere waarden dan winst en winstmaximalisatie. Over die andere waarden, over die stroom gaat het boek ‘Schitterend Organiseren’."

Krachtig en prachtig! Pentascope zit hier achter. En weet je….het is niet alleen een boek. Er is ook een congres over het thema: Schitterend Organiseren. 5 Oktober kun je daar alles horen over verlangen naar zingeving op het werk, een nieuwe manier van kijken naar mensen, organisaties en de maatschappij. Ik ben uitgenodigd er een kijkje te komen nemen, mensen te ontmoeten en er over te bloggen, podcasten, videobloggen, whatever! Jee, man. Ik ben hartstikke trots dat Engbert Breuker, oprichter van Pentascope me daarvoor gevraagd heeft. Ok, ik schreef natuurlijk al eens over Pentascope als schitterende organisatie en ik heb ook al eens het interview met Engbert als podcast hier online gezet, maar om nu bij dit evenement te mogen zijn. Prachtig! Voor mij weer het zoveelste bewijs dat er veel verandert als je je hart en passie laat spreken. Ik maak dat nu bijna dagelijks mee.
Kom jij ook? Ik hoop daar veel mensen te mogen ontmoeten. En kijk hieronder, een inkijkje in het programma:

Kom, kijk, proef en ervaar Schitterend Organiseren:

  • Krijg inspiratie van sprekers als Maurits Bruel, Thijs Homan en Mathieu Weggeman
  • Denk en praat mee in zusterkabinetten met organisaties als Unilever, Interpolis en RagBag
  • Voel de schittering van schrijvers/dichters Kader Abdollah, Simon Vinkenoog, Bram Grandia en anderen die voorlezen uit – speciaal voor dit congres geschreven – eigen werk
  • Leer interactief in sessies, talkshows, kleinschalige ontmoetingen en een speciaal Lagerhuis
  • Ontmoet bijzondere mensen
  • Draag bij aan een extra hoofdstuk voor de speciale congreseditie van het boek ‘Schitterend Organiseren’

Je kunt de folder van dit bijzondere congres downloaden (pdf). Oh, en als je eens een keertje tijd hebt, moet je echt eens naar dat interview met Engbert Breuker luisteren. Verfrissend, verrassend en heelmakend!