Select Page

You and Context

Multiple_contextNa het schrijven van de postings over Open Source Marketing, Social Customer Manifesto, The Cluetrain Manifesto en Context Rules was ik aangenaam verrast een mooi schema te vinden (nee geen toeval maar synchroniciteit 😉 ).
Ik vond het hier en je kunt meer over het project lezen bij de SocialPhysics Development Wiki. Het is me nog niet helemaal duidelijk welke kant ze opgaan: technisch of sociaal. Hopelijk wordt het niet alleen maar een technisch onderzoek.
“It is based on the idea that a person should have full control over information about themselves and their relationships with others. People participate in multiple groups and systems, each with its own social protocol. Since what people are willing to share and say about themselves depends enormously on the context, there is a need for persons to be able to manage multiple versions of their identity. The framework makes it easy to create and join many different kinds of networks (e.g. groups, teams, and communities), each with its own rules for what is shared, what is private, and what is measured.”
Kijk en het mooie is dat de persoon/individu in dit schema eens in het midden staat!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This