Select Page

Commodore en Yeahronimo een mooie combinatie als voorbeeld van activiteiten in de Experience Economy

Yeahronimo
CommdoreTulip Computers NV (Tulip Computers) heeft een Letter Of Intent (LOI) getekend met Yeahronimo Media Ventures Inc. (YMV) waarbij Tulip Computers haar dochteronderneming Commodore International BV verkoopt aan Yeahronimo Media Ventures. Yeahronimo krijgt de controle over het merk Commodore ten behoeve van een verder te ontwikkelen wereldwijd entertainment concept. Deze combinatie past perfect in de ontwikkelingen in de Experience Economy waarbinnen retro een belangrijke trend is. Yeahronimo stelt als totaal aanbieder van legale muziek downloads, sportprogramma’s en live-concerten stelt de consument in staat achterover te leunen en te genieten van de beste artiesten, voetbal, hockey en dance events zoals Sensations en DJ Tiësto in concert. Hierbij verzorgt YMV het gehele traject vanaf content creatie tot multi-channel distributie via breedband, kabel en satelliet.
Idt
The European Center for Experience Economy waar ik al meer over geschreven heb heeft de trends m.b.t. entertainment (Sensations) al beschreven in deze publicatie: Download Passion for people (.pdf). Daarin wordt ook Sensation beschreven, een dance-experience van ID&T die via Yeahronimo gestreamd wordt (Windows Media Player). Een ander mooi voorbeeld van wat er momenteel gebeurt aan dit soort Experiences is de stream van het concert van DJ Tiësto.
Download Persbericht Yeahronimo – Tulip Computers m.b.t. Commodore (.pdf)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This