Select Page

Commodore en Yeahronimo een mooie combinatie als voorbeeld van activiteiten in de Experience Economy

Yeahronimo
CommdoreTulip Computers NV (Tulip Computers) heeft een Letter Of Intent (LOI) getekend met Yeahronimo Media Ventures Inc. (YMV) waarbij Tulip Computers haar dochteronderneming Commodore International BV verkoopt aan Yeahronimo Media Ventures. Yeahronimo krijgt de controle over het merk Commodore ten behoeve van een verder te ontwikkelen wereldwijd entertainment concept. Deze combinatie past perfect in de ontwikkelingen in de Experience Economy waarbinnen retro een belangrijke trend is. Yeahronimo stelt als totaal aanbieder van legale muziek downloads, sportprogramma’s en live-concerten stelt de consument in staat achterover te leunen en te genieten van de beste artiesten, voetbal, hockey en dance events zoals Sensations en DJ Tiësto in concert. Hierbij verzorgt YMV het gehele traject vanaf content creatie tot multi-channel distributie via breedband, kabel en satelliet.
Idt
The European Center for Experience Economy waar ik al meer over geschreven heb heeft de trends m.b.t. entertainment (Sensations) al beschreven in deze publicatie: Download Passion for people (.pdf). Daarin wordt ook Sensation beschreven, een dance-experience van ID&T die via Yeahronimo gestreamd wordt (Windows Media Player). Een ander mooi voorbeeld van wat er momenteel gebeurt aan dit soort Experiences is de stream van het concert van DJ Tiësto.
Download Persbericht Yeahronimo – Tulip Computers m.b.t. Commodore (.pdf)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This