Select Page

Autovak RAI: toepassing tablet pc bij Mivar

Vanmiddag ga ik naar de Autovak RAI. Ik ga daar een bezoekje brengen aan Mivar. Ze werken in de Automotiv branche en hebben daar allerlei oplossingen voor. Zo gebruiken ze begrijp ik ook tablet pc’s. Dus eens kijken of ik daar weer een interessante case op video kan zetten. Wordt dus vervolgd hoop ik.

Disclosure: PaceBlade is een onderdeel van Tulip Computers, mijn werkgever.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Hans on Experience

    AutoVak RAI 2007: foto’s van de Mivar stand

    Zoals al eerder geblogd zou ik naar de AutoVak RAI gaan voor een bezoek aan de Mivar Automotive stand. Ze zetten namelijk een EasyBook van PaceBlade in. Ik heb daar een video van gemaakt die later volgt. Maar hier staan alvast de foto’s. Naar de f…

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This