Hans on Experience Actie: 100 euro korting! Vul code in: hanson100

Actie
9 Mei a.s. is de Masterclass Web 2.0: de nieuwste marketingtoepassingen. Ik ga daar naar toe en zal daar misschien later verslag van doen. Voor lezers van dit weblog is er een speciale actie. Je krijgt nl. 100 euro korting op de toegangsprijs als je bij aanmelden bij couponcode de code: hanson100 invult!

Web 2.0: relevant onderwerp voor marketeers?


Web 2.0 is voor marketeers een bijzonder relevant onderwerp vanwege de potentie die nieuwe tools zoals streaming media, podcasts, wikis, webdiensten, webapplicaties, en dergelijke hebben. Het gaat immers om nieuwe manieren om mensen te ontmoeten, contacten te onderhouden, van nieuws op de hoogte te blijven, markten te ontginnen en marketingdoelstellingen te bereiken. Anders gezegd: faciliteiten die kunnen bijdragen aan de verbetering van efficiency, effectiviteit en klantgerichtheid. Maar ook de keerzijde zal aan bod komen. Is Web 2.0 een hype of realiteit?

Het programma
Het programma is in ieder geval interessant genoeg. Maar ik ben benieuwd of ik nog wat nieuws hoor. Vaak blijven dit soort events ‘hangen’ in holle kreten die we al vaker gehoord hebben.

  • Marketing 2.0: trends & ontwikkelingen door Tim Wolf, Emakina
  • Presentatie Join2Grow door Catherine Ossemerct, Fortis Belgie  en John Deprez, CTO Emakina
  • Parallelsessies (2 rondes van elk 35 minuten):
  • – Web 2.0 in de praktijk: Wakoopa
    – Achmea’s oppepper: Wat 28.488 (and counting) vrienden voor een merk kunnen doen
    – De consument als medewerker
  • Keynote: The wisdom of the crowds door Sander Dullaart, Favela Fabric

Een uitgebreid programma vind je op de website van MediaPlaza.