Select Page

14. Les Blogs: RSS Panel

Technorati tags:

Moderated by Elizabeth Albrycht

Session description

Wat wordt belangrijk in RSS in 2006?
– Het subscriben zal anders worden. We zullen het er niet meer over hebben want het wordt gewoon. Het is zo meteen niet interessant meer om er technisch over te praten.
– OPML wordt belangrijk. Localisation van RSS en automatische vertaling van RSS feeds.

– Individual Live RSS: relevante content (adds) om rss feeds heen
– RSS zal worden ingebouwd worden in andere applicaties. Daardoor krijg je meer traffic naar die applicaties.
– RSS feeds zullen content gaan genereren. Dus de andere kant op als van weblogs naar RSS. Verschillende feeds naar een nieuwe feed.

What about RSS hijacking?
– technisch gezien kun je dat tegenhouden (ids en authentification)
– maar we moeten ook geen wachtwoorden via OPML files verspreiden

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. A Feed Is Born

  RSS at Les Blogs 2.0

  The Les Blogs 2.0 conference, which started in Paris yesterday, has an interesting panel about RSS. This panel will discuss the best ways to use RSS, both to publish and subscribe to information. The moderator of this panel, Elizabeth Albrycht, has be…

  Antwoord
 2. Fred Zelders

  Hans,
  Volgens mij is er iets niet goed met trackback: Hoe komt de trackback “RSS at Les Blogs 2.0 from A Feed Is Born” bij jou terecht? Als ik doorklik naar het artikel “RSS at Les Blogs 2.0 zie ik geen link naar Hans on Experience.

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  jawel, kijk maar eens naar de link onder de conclusions

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This