Select Page

12. Les Blogs: avond en ochtend

Technorati tags:

Zo daar is ie weer. Half 9 in de ochtend in een bijna lege zaal. Natuurlijk is Loic Le Meur er al wel. Ook liep ik Neville Hobson tegen het lijf. Hij gaat straks de sessie over podcasting e.d. doen
Gisteravond naar het feestje geweest in een hippe tent in een zeer chique buurt. Prachtig verlichte straten! Op het feestje weer een aantal mensen ontmoet. Ik heb daarbij een half uur gesproken me David Sifri CEO van Technorati. Hij kende mijn blog nog vanwege mijn Technorati screencast. Fijn gesprek met een fijne man. Geen poespas, gewoon met beide benen op de grond en bijzonder aardig

Verder heb ik Eduard de Wilde voor het eerst de hand kunnen schudden (trouwens ‘s avonds in het hotel al onder het genot van een pilsje). Daarnaast Joris Leermaker van Ilse of liever de maker van web-log.nl ontmoet en mee gesproken (brabanders onder elkaar 😉 ). En een hele tijd staan praten met Steven Kruyswijk. We hebben zeer uitvoerig gesproken over de duurzame veranderingen die momenteel waarneembaar zijn en waar webloggen e.d. een instrument/methode voor is. Wow man wat een geanimeerd gesprek was dat. Ik had zelfs geen tijd om een pilsje te drinken…..
Verder nog even wat handjes geschud van o.a. Yuri van de Geest en Raymond Spanjaard. Waarschijnlijk vergeet ik nu een paar namen. Sorry jongens.
Frank en Frank had ik natuurlijk ‘s ochtend al ontmoet, evenals Henk de Hooge. Patrick Klaassen, heb ik helaas nog niet ontmoet.
Vandaag staat in het teken van de tools. Ik denk dat dit interessant wordt als je het programma ziet: RSS, podcasten, videobloggen, tracking/listening, socializing in 2055, ideas for 21st century (not blogging) en de future.
Mijn foto’s staan online. Je kunt die van de hele Les Blogsgemeenschap onder de Flickr tag lesblogs vinden. Voor de posting kun je de Technorati tag gebruiken die ik bij elke postinge gebruik om te taggen. Handig daarbij is Technorati mini. Alle postings die bijna realtime verschijnen kun je dan blijven volgen in een klein venstertje dat zich om de minuut ververst. Klik op deze search van Les Blog en kijk dan rechts dan zie de mini optie. Handig!
Tot zo meteen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This